Tetap Di Hati

Tetap Di Hati

Halaman

Khamis, 26 Januari 2012

ROTI PIZZA SEGERA

 Assalamualaikum..

Selamat malam...dah makan malam? Menu apa? Saya tak masak malam nie. Sekarang ini bermulalah proses saya untuk mendietttkan badannnn.....Tak boleh jadi nie ramai sangat yang dah tegur. Pipi dah labuh la...badan dah kembang la...ishhhhh!!!Bahaya nie, memang kena diet...Bila la dia orang nie nak start training main bola jaring nie. Nanti dah bertambah debab sori la nak turun padang. 

Hari ini bermula la kurangkan makan..mmmm....boleh ke nie? Baru je masuk kerja 8.30 pagi dah terketau2 badan kelaparan, nak pitam la...nak pengsan la...nak muntah laa...macam2. Perut dah krokk!! kreekkk!! krokk!! krekk!!. Kalau macam nie boleh ke nak diet. Adoiiiii!!!mak tolonggggg.....

Oleh kerana kelaparan, malam nie saya buat roti simple je, makan juga la....Roti Pizza Segera...Hehehe!!! tak boleh tahan la..lapoooo....Dah lapo tahap gaban nie. Che Abang dah bising, diet memang la kena diet tapi perut tu kena isi gak....Ye la....nak makan la nie. Tengok roti ada apa lagi bedal la buat pizza segera...baikkk punya!!! Lepas tu ada pulak orang yang menyebok nak juga...hahaha. Baru tau tengok pizza yang mengancam nie..hehehe. 

Nak sediakannya pun senang je janji semua yang boleh diletakkan bubuh jer. 
Ok la....jamu mata jer ye....

Tiada ulasan:

Catat Komen