tag:blogger.com,1999:blog-8881520121420599557.post3232277867397248071..comments2023-10-29T18:49:18.312+08:00Comments on SriRasa BiDara: PUDING MAHLIGAI PELANGIAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/05341768603060602819noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8881520121420599557.post-58499378960788668032011-11-20T12:05:14.486+08:002011-11-20T12:05:14.486+08:00tq ana...penerangan yang panjang lebar...tu la pen...tq ana...penerangan yang panjang lebar...tu la pening kepala sbb tgk semua dh ikut....ok nti nak buat lg tp x tau la ble....gambar ade tp segan nk bg tgk cuma ana bayangkn je mcm kek yg dicurahkan kuah kastard...ha mcm tu la...:(khairiah khaizuhttps://www.blogger.com/profile/14676642708106701966noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8881520121420599557.post-79778693650060931032011-11-18T13:29:55.829+08:002011-11-18T13:29:55.829+08:00aslmkm....datang jenguk..heheh
soalan pasal kek k...aslmkm....datang jenguk..heheh<br /><br />soalan pasal kek karamel tu ya..<br />blh tgk pic? rasanya kalau karamel x jkd samaada dia resap kek ataupun karamel tu tak masak dah tutup api..biasanya gitula..<br /><br />kalau resap kek maknanya adunan kek tu berat sbb telur putih tak jadi bertanduk.<br /><br />kalau karamel cair & keluarnya sememeh gitu kena lama lg bakar bg masak, air dalam loyang biar panas masa letak kek tu.<br /><br />suhu oven juga penting, kdg oven x sama kan..Anna Qawinahttps://www.blogger.com/profile/00039094760901310561noreply@blogger.com